KFC breidt uit naar Nieuwegein

Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met een eerste vestiging in Nieuwegein. Het restaurant is een van de horecagelegenheden van het nieuwe circulaire foodcourt langs de A27 op industrieterrein Het Klooster. De vestiging is nog op zoek naar enthousiaste kip- en vegaliefhebbers die zich willen aansluiten bij de KFC-familie. Gasten kunnen vanaf gisteren zowel in het restaurant als bij de drive-thru terecht voor hun favoriete KFC-gerechten.

KFC Nieuwegein is deel van het nieuwe foodcourt op industrieterrein Het Klooster. Bij de bouw van het foodcourt is gebruik gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen. Zo is het hele foodcourt ingericht met groene terreinen en terrassen, volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen en LED-verlichting. Het nieuwe KFC-restaurant is volgens dezelfde duurzaamheidsprincipes gebouwd. Ook zullen de restaurantmedewerkers werken volgens protocollen die erop gericht zijn het milieu zo min mogelijk te belasten.

Buckets en kipburgers
Bij de nieuwe vestiging vinden gasten kenmerkende KFC-gerechten die traditiegetrouw volgens het originele recept uit 1939 met de 11 Herbs & Spices op smaak worden gebracht. De bekende buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds 31 mei in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant. Hierbij wordt kip vervangen door Veggie tenders; een innovatie in samenwerking met vleesvervangerproducent Quorn en gecoat in de kenmerkende 11 Herbs & Spices kruidenkorst.

“Wij zijn erg trots dat we met de opening van ons nieuwe KFC-restaurant niet alleen deel zijn van het groene en uitnodigende foodcourt, maar nu ook de inwoners en bezoekers van Nieuwegein kunnen laten kennismaken met onze heerlijke kip- en vegaproducten. We kijken ernaar uit om iedereen te ontvangen en hopen nog nieuwe collega’s binnen het team mogen verwelkomen”, zegt Hans Miete, CEO van Collins Foods, master franchise en de grootste franchisepartner van KFC Nederland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk